Roler tretman

Tretman rollerom (Dermalrollings) & INTENSIVE SERUM

DIZAJNIRAN SPECIJALNO ZA TRETMANE LICA

Prednosti:

Povećava efekte nakon tretmana kremama, serumima, maskama za lice, losionima, uljima, itd., otvarajući pore na koži pomoću mikro-rupica, čime se omogućava apsorpcija naknadno dodatih aktivnih sastojaka. Koža će biti mlađa, punija i čvršća nego ranije i izgledaće zdravije. Tretman je jednostavan, siguran i brz (oko pet minuta). Pogodno za sve tipove kože.

Tretman rollerom (Dermalrollings)  ne daje rezultate odmah. Roller se mora koristiti redovno da bi tretman ostavio vidljive rezultate. Redovnim tretmanom koža će postati glatka i zdrava nakon samo 2-3 nedelje. Tretman se mora sprovoditi nežno i bez pritiska. Samo kretanje dermarollera i iglice bi trebali da obave posao, a telo će se pobrinuti za ostalo. Sam tretman je krajnje jednostavan i može se obaviti za 5-10 minuta.

Kao efikasan kućni tretman, uz INTENSIVE serum može se koristiti dermaroller. Tretirajte željena područja kože dermarollerom, onako kako je to objašnjeno u nastavku teksta, a zatim nanesite INTENSIVE serum. Mnoštvo mikrokanala, koji nastaju upotrebom valjka, pomažu koži da upije serum čak i do 100 puta bolje.

► PRE TRETMANA

Očistite kožu i uklonite nečistoće i šminku – koristite „Face wash“ ili nežni eksfolijator, poput DermaOXY Pilinga, ako vam je dostupan.

VAŽNO: Preporučuje se da tretman obavljate uveče, pošto se noću koža efikasnije regeneriše.

► TRETMAN

Dermaroller se može koristiti 2-3 puta sedmično, ili prema potrebi. Rollerom rukujte nežno, uz blagi pritisak na kožu.

VAŽNO: Dermaroller je namenjen ličnoj upotrebi i ne može se deliti sa drugim osobama.

Tretirajte po jedno područje, na primer, čelo, zatim obraze, itd. Gurajte roller napred-nazad jednom do maksimalno 6 puta na istom mestu, u svakom pravcu. Na slici je prikazano guranje rollerom vertikalno, horizontalno i dijagonalno.

Ne zaboravite da podignete roller kad menjate područje/pravac – gurajte roller po pravim linijama. Nemojte pritiskati prejako u području ispod oka, i nemojte koristiti roller na očnim kapcima ili usnama, jer je koža na tim mestima pretanka. Da biste zašli u dublje bore i brazde, slobodnom rukom zategnite kožu.

► POSLE TRETMANA

Nakon tretmana, koži je naročito potrebna nega i ona je izuzetno osetljiva na proizvode za negu kože. Stoga se preporučuje da koristite INTENSIVE serum ili „Hidra“ kremu i da, za optimalni tretman, završite sa Noćnom kremom. Pustite da se koža odmori barem dva-tri dana između tretmana. Kako biste uočili efekat dermalnih valjaka, dobra je ideja da snimite fotografije pre i posle tretmana – recimo, pre prvog tretmana i nakon 6 nedelja redovnih tretmana.


tretmanikiseonikom.rs | Design by NormaReclamare