Dermaoxy

Šta je Dermaoxy tretman lica kiseonikom?

DermaOxy tretman lica kiseonikom je sinteza hiperbaričnog ili čistog kiseonika pod visokim pritiskom i anti-aging seruma. Čist kiseonik preko airbrush-a (sonde) pod pritiskom ubacuje aktivne supstance seruma duboko u kožu, gde dolaze do dermalnog sloja, i na taj način utiče na suzbijanje znakova starenja.
Koncept DermaOXY tretmana kiseonikom je osmišljen da deluje u skladu sa kožom. Naročit akcenat je na izboru sastojaka koji deluju u skladu sa prirodnim procesima, kako bi se postigli trajni efekti za zdravlje, vlažnost i strukturu kože. Odabir sirovina koje imaju dokazan efekat protiv starenja, je sa fokusom na smanjenje bora i na hidrataciju, kako bi se postigla zdravija koža.
Ovaj tretman nazivaju i ” hiperbarična komora za lice” zbog moći DermaOxy aparata koji proizvede 95% čistog kiseonika.
DermaOxy tretman je namenjen svim tipovima kože, bez obzira na životno doba.

Zašto baš DermaOXY tretman lica kiseonikom?

Tretman lica čistim kiseonikom je budućnost u nezi kože lica i već neko vreme je apsolutni hit u svetu, pre svega zbog izuzetnih rezultata. Na ovaj tretman se opredelilo puno poznatih ličnosti. On je popularan ne samo kod žena već i u sve većem broju i kod muške populacije.
Razlog za uspeh zatezanja lica čistim kiseonikom je da on ne ostavlja crvene fleke, bezbolan je i opuštajući. Jedan tretman je ravan boravku 7 dana na planini zbog pojačane koncentracije kiseonika u prostoru, koji se udiše.
Možete imati glatko lice i izgledati deceniju mladje.

Obogatite svoju ponudu u salonima još jednim svetskim tretmanom!

Tretman za kosu i teme glave – DermaOXY HAIR tretman
Kosa je odraz našeg zdrastvenog stanja. Treba otkloniti uzroke lošeg stanja i pravilno negovati kožu glave.
Dermaoxy labaratorija u Danskoj je razvila specijalizovani serum, koji uz pomoć Dermaoxy koncentatora kiseonika, aktivne supstance iz seruma, uz pomoć čistog kiseonika, ubacuje direktno u kožu temena. Time stimuliše regeneraciju ćelija, i obezbedjuje visoki nivo hidratacije, jača kosu. Ovo doprinosi smanjenju opadanja kose, stimuliše rast kose i usporava pojavljivanje sedih vlasi.
Ovaj tretman se radi samo sa specijalizovanim HAIR serumom. Za nastavak lečenja kod kuće se preporučuje dermaOXY HAIR tonik i dermaOXY šampon.


tretmanikiseonikom.rs | Design by NormaReclamare